logo songteksten.net

Katie Price weer als nieuw na behandelingen

LONDEN - Katie Price mag weer gezien worden. Het voormalige model was druk met haar looks en liet op Instagram weten dolblij te zijn met de drie cosmetische behandelingen die ze had ondergaan.

Zo liet Katie haar lippen opvullen en kreeg ze een botoxbehandeling. Verder liet ze vetcellen wegwerken. Dat gebeurde allemaal afgelopen donderdag, weet Daily Mirror. “Wooh, het is vrijdagavond”, schreef ze op Instagram. Daarbij plaatste ze een foto van haar bijgewerkte gezicht. “Ik hou van mijn lach met mijn bijgewerkte lippen”, zette ze onder een andere selfie.

Niet al haar fans waren blij met het resultaat. Sommigen schreven dat ze er gemaakt uitzag. Ook vond een fan dat Katie te ver was gegaan. Natuurlijk kreeg ze ook bijval. “Je ziet er fantastisch uit, trek je niks aan van de haters”, schreef iemand.

Katie maakt er geen punt van dat ze aan haar lichaam en gezicht laat sleutelen. Op Instagram plaatste ze een reeks foto’s van de behandelingen die ze donderdag had gekregen. Meest in het oog springend is een foto van een liposuctie die ze ondergaat. “Wow, dit is verbazingwekkend”, schrijft ze bij een foto waarop te zien is hoe een angstaanjagend apparaat in de weer is met de vetcellen op haar buik.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren