logo songteksten.net

Fans Amber Heard willen boycot Depp-film

LOS ANGELES - Fans van Amber Heard hebben opgeroepen de nieuwe film van acteur Johnny Depp te boycotten. Op Twitter riep gebruiker @lucynosurname op tot de boycot van Alice Through the Looking Glass.

“Vanwege alle gebeurtenissen van de afgelopen tijd, lijkt het verstandig als we de nieuwe Alice in Wonderland boycotten”, schrijft @lucynosurname. De oproep vindt zowel bijval als afkeuring. Veel twitteraars zeggen dat niet alleen Depp, maar ook andere mensen die aan de film hebben meegewerkt de dupe worden van een boycot.

Amber ligt in scheiding met Depp en heeft de acteur beschuldigd van huiselijk geweld. Op internet circuleert een foto van Amber met een blauw oog. Depp zou haar hebben toegetakeld.

Alice Through the Looking Glass ging vrijdag in première in de Verenigde Staten. Volgens Us Magazine vielen de bezoekersaantallen op de openingsdag tegen. De film van regisseur Tim Burton kostte 170 miljoen dollar. Ingewijden stellen dat dit weekend ‘slechts’ 40 miljoen verdiend zal worden aan entreekaartjes. En dat in een extra lang weekend; de Amerikanen vieren namelijk Memorial Day.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren