logo songteksten.net

Mattie: ik heb geen oog dicht gedaan

HILVERSUM - Mattie Valk is maandagochtend terug op de radio. De Q-music dj is bijna een maand afwezig geweest na een persoonlijk drama: hij bleek niet de biologische vader te zijn van de veel te vroeg geboren tweeling die zijn vriendin Kirsten eind maart op de wereld zette. Mattie vond zijn terugkomst naar eigen zeggen spannend: "Ik sta met mijn hart in mijn keel hier", begon Mattie zijn uitzending samen met co-host Wietze.

"Ik heb natuurlijk geen oog dicht gedaan. Alsof je 10 jaar was en van een hoge duikplank moest springen, zo voel ik me nu." Begin mei las collega Wietze een brief van Mattie voor in het ochtendprogramma van het stel. In de brief vertelde Mattie waarom hij en zijn vriendin uit elkaar waren en dat hij daarom even niet op de radio te horen zou zijn. De 31-jarige dj vind het fijn om weer aan het werk te zijn. "Ik heb er heel veel zin in."

Mattie had het al vroeg in de ochtend over zijn afwezigheid: "Laten we ook meteen de grote olifant in de kamer benoemen." Pas later in de uitzending kwam de dj met een uitgebreide verklaring.

Luisteraars laten massaal via sociale media weten blij te zijn dat het radioduo weer compleet is en wensen Mattie heel veel succes. De dj zegt veel steun te hebben gehad aan alle berichten. "Wij hebben de allerbeste luisteraars van de wereld."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren