logo songteksten.net

Vier regisseurs verdedigen Keira Knightley

LONDEN - Vier verschillende regisseurs hebben het opgenomen voor Keira Knightley, nadat regisseur John Carney de Britse actrice zaterdag behoorlijk afkraakte in een interview met The Independent. Lynn Shelton, Mark Romanek, Massy Tadjedin en Lorene Scafaria laten via Twitter weten het totaal oneens te zijn met Carney.

Tadjedin, die Keira's film Last Night regisseerde en het script schreef voor haar film The Jacket, was maandagavond de eerste die reageerde. "Ik heb twee keer met Keira gewerkt en ik vind John Carneys opmerkingen volledig onwaar en onelegant. Ze onthullen veel meer over hem dan over haar." Hij sprak ook de opmerking dat Keira met veel personeel kwam opdraven tegen. "Wat de 'entourage' betreft, die heeft Keira niet. Maar het valt blijkbaar nog steeds op als een vrouw ook maar één persoon in dienst heeft."

Romanek en Shelton volgden zijn voorbeeld. "Mijn ervaring met #KeiraKnightley was buitengewoon spectaculair op elk vlak. Ik heb geen idee waar deze gast het over heeft. #arrogantezak", schreef Romanek, de regisseur van Keira's film Never Let Me Go. "Mijn herinnering van #KeiraKnightleys 'entourage' is dat haar moeder de set één dag voor een uurtje of twee heeft bezocht."

Knightleylove

Shelton, de regisseur van de film Laggies, deed er nog een schepje bovenop: "Werken met #KeiraKnightley was magnifiek, helemaal. Ze is het echte werk. #Knightleylove." Scafaria, die de film Seeking A Friend For The End Of The World regisseerde, voegde hier aan toe: "Ik ben het eens met Mark. Keira was een plezier om mee te werken. Aanwezig en makkelijk en echt heel goed in haar werk. Gewoon heerlijk."

Carney, die in 2014 de positief ontvangen film Begin Again met Keira regisseerde, bekritiseerde Keira's acteerwerk en klaagde dat ze teveel mensen in dienst had om goed samen te kunnen werken. Volgens hem kan Keira niet acteren omdat ze te bang is om zichzelf te zijn. Hij omschreef haar verder als een 'supermodel' en zei dat hij nooit meer een film met supermodellen wil maken. Haar tegenspeler Adam Levine kon wel op Carneys goedkeuring rekenen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren