logo songteksten.net

Release Pitch Perfect 3 nu weer uitgesteld

LOS ANGELES - Een paar weken nadat studio Universal de release van Pitch Perfect 3 naar voren haalde, is de bioscoopgang van de film alweer uitgesteld. Het derde deel van de reeks over de a capella zangroep The Barden Bellas komt nu rond de Kerst van 2017 uit.

Toen de film een jaar geleden werd aangekondigd, stond hij gepland voor juli 2017. Niet lang daarna werd de release uitgesteld naar later in de zomer van volgend jaar. Begin deze maand gaf Universal aan dat de film toch op de oorspronkelijke datum uit zou komen. Dinsdag maakte de studio echter het besluit wereldkundig Pitch Perfect 3 pas eind 2017 uit te brengen.

Volgens Deadline moet de film daarmee een alternatief bieden voor de doelgroep die niet geinteresseerd is in de nieuwe Star Wars-film, die wereldwijd op 15 december 2017 uitkomt.

Het derde deel van Pitch Perfect wordt geregisseerd door Elizabeth Banks. Deel twee was het regisseerdebuut van de actrice, die ook producent was van de film. De sequel was een enorm succes; vijf dagen na de release had de film al meer opgebracht dan de eerste Pitch Perfect.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren