logo songteksten.net

Nicky Romero krijgt boetes in Wegmisbruikers

AMSTERDAM - Dj Nicky Romero heeft onlangs twee boetes van opgeteld bijna 500 euro gekregen van de verkeerspolitie. Dat was zondagavond te zien in het SBS6-programma Wegmisbruikers. Hoewel hij onherkenbaar in beeld is, is het volgens Shownieuws duidelijk dat het om de dj gaat.

De witte Mercedes van Nicky maakte aanvankelijk veel indruk op de verkeersagenten die achter hem op de snelweg reden. Maar het viel de wetshandhavers ook op dat de bestuurder te hard rijdt en twee keer rechts inhaalt.

Eenmaal aan de kant van de weg bleek uit het verhaal van Nicky dat hij onderweg was naar zijn vriendin Dafne Schippers. ''Ik was een beetje in een rush. Mijn vriendin moet even haar telefoon hebben en ik zou hem even snel komen brengen, want ze heeft een belangrijke training vandaag'', luidde Nicky's excuus voor zijn gevaarlijke weggedrag.

Nicky kreeg een boete van 230 euro voor rechts inhalen en 250 euro voor het overschrijden van de snelheid. Hij reed soms harder dan 150 kilometer per uur. Nicky Romero, die dit weekend optrad op Flying Dutch, accepteert de boetes. ''Er is geen reden genoeg. Iedereen heeft zich aan de regels te houden dus dat snap ik.”

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren