logo songteksten.net

Belle Perez gaat gewoon trouwen

HILVERSUM - Belle Perez stapt donderdag gewoon in het huwelijksbootje met haar verloofde. Zijn naam mag dan worden genoemd in een omvangrijke zaak rond een juwelenroof, maar dat weerhoudt de zangeres er niet van om met hem te trouwen. De Belgische is er zeker van dat hij onschuldig is.

"Ik sta honderd procent achter hem. Mijn vertrouwen in hem is alleen maar sterker geworden", zei Belle in RTL Boulevard. "Het klinkt misschien cliché maar in zo'n situatie leer je iemand nog veel beter kennen. Ik ga nog luider ja tegen hem zeggen donderdag. Nee, er kan echt niet tussen ons komen, absoluut niet."

Belle's vriend, een juwelier, zou geholpen hebben met een juwelenroof uit hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Hij zou de replica's van glas hebben aangeleverd die in plaats van de echte juwelen in de kluis werden gelegd.

Volgens Belle heeft het geen zin om te ontkennen dat hij is verhoord. De zangeres benadrukt dat haar vriend alles heeft gedaan om mee te werken en dat het nu afwachten is hoe het onderzoek vordert.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren