logo songteksten.net

Justin Timberlake weer bovenaan hitlijst

HILVERSUM - Justin Timberlake staat voor de tweede week op rij bovenaan in de Top 40 met zijn hit Can't Stop The Feeling! De rest van de top drie is onveranderd, nog altijd zijn One Dance van Drake, Wizkid en Kyla en ook This Is What You Came For van Calvin Harris en Rihanna populair.

Rihanna staat nu 204 weken genoteerd bij de tien beste hits. De 28-jarige zangeres laat daarmee Marco Borsato achter haar, die het totaal 203 weken volhield. Haar nieuwe nummer met Drake genaamd Too Good komt deze week ook binnen in het overzicht van meest populaire platen in Nederland. Eerder werd Rihanna al de meest succesvolle Top 40-artiest aller tijden, toen ze het record van Madonna verbrak met het aantal weken in de lijst (540).

Kungs vs Cookin’ On 3 Burners stijgt twee plekken naar nummer vier met het nummer This Girl. De 13e Top 40-hit van Adele, Send My Love (To Your New Lover), is de snelste stijger in de lijst. Haar recente single van het album 25 stijgt deze week 9 plaatsen naar nummer 19. Dua Lipa is met Hotter Than Hell de hoogste binnenkomer op nummer 24. Met If It Ain’t Love, dat binnenkomt op 37, scoort Jason Derulo zijn 14e Top 40-hit.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren