logo songteksten.net

Comeback van vriend Nicki Minaj na huisarrest

LOS ANGELES - Meek Mill heeft dit weekend een comeback gemaakt na ruim drie maanden huisarrest. De rapper maakte vrijdagavond zijn opwachting in Hollywood. Hij nam zijn vriendin Nicki Minaj mee naar de nachtclub Playhouse, naar het feest 'Return of Meek Mill'.

TMZ publiceerde zaterdag beelden van hun aankomst. Meek Mill zat de afgelopen maanden thuis in Philadelphia met een enkelband. Hij mocht zijn woning alleen verlaten om verplicht liefdadigheidswerk te doen. Onlangs werd zijn huisarrest nog verlengd, omdat hij niet genoeg uren had gedraaid voor zijn taakstraf. Hij moest zich inzetten voor daklozen, ouderen en veteranen.

Robert Williams, zoals de Amerikaanse rapper in het dagelijkse leven heet, werd in 2008 opgepakt wegens het dealen van drugs en illegaal wapenbezit. Hij kreeg een gevangenisstraf opgelegd, maar werd eind 2009 vervroegd vrijgelaten. Hij kreeg huisarrest opgelegd omdat hij de voorwaarden van zijn invrijheidstelling had geschonden, onder meer door naar Los Angeles te reizen om Nicki te zien.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren