logo songteksten.net

Ayda Field pest Robbie Williams met exen

LONDEN - Ayda Field pest haar man Robbie Williams graag met al zijn exen. "Het is mijn standaard grap. Elke keer als we de tv aanzetten, zien we wel iemand voorbijkomen waar Robbie het mee heeft gedaan", vertelt de actrice aan Mirror. "Het maakt echt niet uit of het een realityshow of dramaserie is, er zit altijd wel een ex in."

Sinds Ayda en Robbie getrouwd zijn en samen twee kinderen hebben, maakt mevrouw Williams zich niet meer zo druk over het ruige leven dat de voormalige boyband-zanger vroeger leidde."Dat is allemaal gebeurd voordat hij mij kende. Het zou me alleen dwars zitten als het nu nog gebeurde."

De confrontaties met ex-scharrels beperken zich niet alleen tot de beeldbuis. Field verklapt aan de Britse tabloid dat ze zelfs tijdens een bijeenkomst voor jonge moeders in Los Angeles eens tegen een vrouw aanliep waar haar echtgenoot ooit een nacht het bed mee deelde. "Robbie dook ineens weg en fluisterde; lieverd help, ik heb ooit seks gehad met die vrouw maar weet haar naam niet meer."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren