logo songteksten.net

Kimberley Walsh verwacht tweede kind

LONDEN - Voormalig Girls Aloud-zangeres Kimberley Walsh is weer in verwachting. De 34-jarige zangeres poseerde voor Hello! Magazine met haar babybuik.

Kimberley vertelt dat ze vlak na haar bruiloft in januari al wist snel gezinsuitbreiding te willen. “Toen ik Justin veertien jaar geleden leerde kennen, zei ik al dat ik vier kinderen wil”, zegt de zangeres over haar echtgenoot Justin Scott. “We zijn allebei dolgelukkig.”

Voor Kimberley was haar zwangerschap geen verrassing, al voordat ze een test deed, wist ze dat haar tweede telg onderweg was. “Ik had geen last van ochtendmisselijkheid, maar merkte aan mijn lichaam dat ik weer in verwachting was.”

Verrassing

De zangeres, die al een zoontje van 21 maanden heeft, voelt zich dit keer meer ontspannen. “Ik weet wat ik kan verwachten. Bij een tweede kind ben je praktischer en ik heb natuurlijk Bobby die me bezighoudt.”

Of ze een zoon of dochter krijgt, wil Justin niet weten. “We hebben de artsen gevraagd het geslacht nog niet te verklappen. Deze baby wordt onze verrassing rond kerstmis.”

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren