logo songteksten.net

Kevin Hart schroeft beveiliging op na inbraak

TARZANA - De beveiligingsmaatregelen rond het huis van acteur en comedian Kevin Hart zijn flink aangescherpt. Vorige maand sloegen inbrekers er toe en gingen er vandoor met een half miljoen aan spullen.

Volgens de New York Post is het huis van Hart even buiten Los Angeles inmiddels voorzien van de nieuwste technologische snufjes om een nieuwe inbraak uit te sluiten.

Hart heeft de afgelopen weken benadrukt dat hij opgelucht is dat de schade alleen materieel was. "Het zijn maar spullen, die kunnen vervangen worden. Mijn kinderen en mijn verloofde zijn in orde, niemand is gewond geraakt - dat is het belangrijkste," aldus de Central Intelligence-acteur. Tijdens de inbraak waren Hart en zijn familie niet thuis.

De comedian besprak in een talkshow wel dat hij de raarste dingen mist in huis. "Ze hebben zoveel stomme dingen meegenomen, daar kan ik nog wel boos om worden. Ze hebben een spijkerbroek van me gestolen. Niemand past mijn spijkerbroek!" aldus de 1.58 meter lange acteur. "Ik wacht nog steeds op het moment dat iemand op straat 'm aan me probeert terug te verkopen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren