logo songteksten.net

Filmbiografie over Siegfried & Roy

LOS ANGELES - Filmregisseur Philipp Stölzl neemt de regie op zich van een filmbiografie over het Duitse illusionistenduo Siegfried en Roy. Dit meldt The Hollywood Reporter.

Siegfried & Roy waren beroemd met hun populaire shows in Las Vegas. Aan hun succes kwam in oktober 2003 een abrupt einde nadat Roy door een witte tijger was aangevallen tijdens een van de uitverkochte shows. De dompteur overleefde de aanval ternauwernood. Door zijn verwondingen raakte hij verlamd. Hij trad daarna nooit meer op.

Stölzl (The Physician) zegt dat de shows van Siegfried en Roy in zijn jeugd grote indruk op hem hebben gemaakt. ''Dat ik de kans krijg om het verhaal van Siegfried en Roy te verfilmen, met al hun successen, ambities en dromen is voor mij een prachtig cadeau en een grote uitdaging als regisseur'', zegt Stölzl.

Siegfried Fischbacher en Roy Uwe Horn zijn nauw bij de productie betrokken. Het is volgens het Duitse persbureau DPA nog niet duidelijk of de filmbiografie in de bioscoop of als televisiefilm wordt uitgebracht .

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren