logo songteksten.net

Tweede manager klaagt Chris Brown aan

LOS ANGELES - Een tweede manager beschuldigt Chris Brown van agressief, gewelddadig gedrag. Tourmanager Nancy Ghosh stapte volgens TMZ middenin Chris’ Europese tournee op nadat hij haar bedreigde.

Nancy, die met sterren als Kanye West, Justin Bieber en J.Lo werkte, botste eind mei met Chris over haar arbeidsvoorwaarden. Ze stapte per direct op en bracht Browns team een dag later via een e-mail op de hoogte van de aanvaring. Daarin schreef ze zich onveilig te voelen omdat Chris onredelijk en onder invloed van drugs was. Nancy beweert dat Chris dreigde met haar hetzelfde te doen als hij met Mike G. heeft aangedaan.

Mike G. is Chris’ voormalig manager die de r&b-zanger beschuldigt van ernstige mishandeling. Mike beweert dat Chris hem vorige maand zonder aanleiding tot pulp heeft geslagen. Volgens de manager had de zanger drugs gebruikt voordat hij woest werd en ging slaan.

Nancy en Mike zijn volgens TMZ niet de enigen die klagen over het agressieve gedrag van Chris. Een productiemanager heeft ook een klacht ingediend.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren