logo songteksten.net

Show met Jostiband ‘super eer’ voor Gerard

HILVERSUM - Gerard Joling vindt het een ‘super eer’ dat hij op 5 september met de Jostiband mag optreden. Het orkest voor verstandelijk gehandicapten viert zijn vijftigjarig bestaan met een groot concert in de Ziggo Dome.

“Het is al leuk om te repeteren”, zei Gerard maandagavond in RTL Boulevard. “De mensen zijn zo enthousiast.” Volgens Gerard, die jaren geleden ook al eens optrad met de Jostiband, is het voor de gastartiesten een eer om gevraagd te worden. “Het is ook niet zo makkelijk. Het orkest heeft allemaal lijstjes, maar de ene artiest is op vakantie en de ander heeft al een optreden. Ik vind het een super eer, super leuk.”

Met de Jostiband kan Gerard echter niet zijn eigen repertoire ten gehore brengen. “Ik wilde heel graag een liedje van mezelf doen, maar dat was een tikje te moeilijk. Dus wordt het Het kleine café aan de haven.”

Koning

Gerard kwam met twee leden van de Jostiband naar de studio en zij maakten daar goed gebruik van. Evelien vroeg Winston Gerschtanowitz meteen of hij het jubileumconcert wil presenteren. “Ik ga in mijn agenda kijken en laat het je zo snel mogelijk weten. Als ik kan, dan kom ik”, beloofde Winston.

Evelien verklapte ook dat koning Willem-Alexander mogelijk aanschuift in de Ziggo Dome. “Ik weet niet of ik dat al bekend mag maken, maar ik doe het gewoon. Heel misschien komt Willem-Alexander.”

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren