logo songteksten.net

Lieke van Lexmond ontwierp trouwjurk zelf

HILVERSUM - Lieke van Lexmond stond zaterdag in een eigen ontwerp voor het altaar. De presentatrice, die in Italië eeuwige trouw beloofde aan Bas van Veggel, maakte de trouwjurk samen met couturier Claes Iversen, vertelde ze maandag in RTL Boulevard.

“Ik zag ooit bij hem op de catwalk een jurk met veel transparantie en vond dat heel mooi.” Dus toen de tijd daar was op zoek te gaan naar een trouwjapon, klopte Lieke aan bij Claes. “Ik begon hem te vertellen wat ik wil en zei: ik weet het verder eigenlijk niet. Maar toen zei hij: jij weet precies wat je wil. Samen hebben we de jurk ontworpen.”

Lieke wilde niet alleen een doorschijnende trouwjurk, maar ook een heel comfortabele. “Hij moest lekker zitten. En ik wilde heel erg dat Italiaanse, en een beetje dat Franse stijltje.”

Huwelijksreis

De presentatrice, die inmiddels weer terug in Nederland is met haar man en kind, kijkt terug op een ‘hele intieme, bijzondere ceremonie’. “Ons kleine mannetje heeft de ringen gebracht met z’n neefje, dat ging heel goed”, zei Lieke over haar anderhalf jaar oude zoontje Vik.

Op huwelijksreis gaan Lieke en Bas voorlopig nog niet. “Dat hebben we eigenlijk omgedraaid, we zijn vorige week lekker met z’n drieën weg geweest en zo heel relaxed aan ons huwelijk begonnen.” Later deze zomer gaat Lieke met haar gezin terug naar Italië voor een vakantie.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren