logo songteksten.net

Diane Kruger: beroemdheid maakte me arrogant

NEW YORK - De aandacht en het luxe-leven die bij beroemdheid komen kijken, maakten Diane Kruger op jonge leeftijd arrogant. Dat constateert de inmiddels 39-jarige actrice zelf.

In een interview met het Amerikaandse tijdschrift Town & Country vertelt de Inglourious Basterds-ster dat ze rond haar vijfentwintigste in een bubbel leefde. "Ik was arrogant geworden. Ik was model geweest, sprak drie talen, had een acteercarrière. Ik dacht dat ik alles wel wist. Tot ik me realiseerde dat ik een enorm bevoorrecht leven leidde, maar geen idee meer had wat er gebeurde in de echte wereld."

De van oorsprong Duitse actrice besloot met een aantal mensen in haar leven te breken. Op haar dertigste ontmoette ze haar vriend, acteur Joshua Jackson. Hij zette haar weer met beide benen op de grond. "Het was zo goed voor mij om iemand tegen te komen die anders in het leven staat. Iemand die open staat voor nieuwe ervaringen en op een heel andere manier reist. Want ik was 30 jaar en kon al geen luxe-hotel meer zien."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren