logo songteksten.net

3T ziek van beschuldigingen Michael Jackson

AMSTERDAM - De neven van Michael Jackson vinden het vreselijk dat er steeds weer allerlei dubieuze verhalen over hun overleden oom de ronde doen. Dat zeggen Taj, TJ en Taryll, die samen 3T vormen, woensdag in De Telegraaf.

"Ik ben nu echt op een punt gekomen dat ik er ziek van word wanneer mensen weer met dit soort verhalen komen", aldus Taj over het meest recente gerucht dat er pornografisch materiaal zou zijn opgedoken in een verborgen kelder op Jacksons voormalige landgoed Neverland. "Onze familie is blijkbaar zo interessant dat er steeds maar weer nieuwe dingen verzonnen moeten worden. Als oom Michael niet de artiest was geworden die hij nu is, dan waren die rechtszaken er ook allemaal niet geweest."

De beschuldigingen maken de de drie neven woest. "Maar ik weet zeker dat dit niet de laatste keer zal zijn. Ze zullen Michael nooit laten rusten, zelfs niet nu hij dood is", vervolgt Taj.

Michael heeft een speciale plek in het hart van de drie zangers. Zo nam hij zijn neefjes onder zijn hoede na de dood van hun moeder. "Hij heeft ervoor gezorgd dat we ons als broers uiteindelijk wisten te hergroeperen, onze focus terug op de muziek te brengen en nooit te vergeten dat je je achterban moet bedanken", zegt Taryll. "Hij was toen al onze reddende engel. Zonder hem waren we zeker weten ingestort", vult TJ aan.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren