logo songteksten.net

'Stylist Kanye verkrachtte 21 vrouwen'

LOS ANGELES - Meer dan twintig vrouwen beschuldigen de stylist en vriend van Kanye West van verkrachting. Model en talkshowhost Amber Rose beweert dat 21 slachtoffers zich bij haar gemeld hebben.

Eerder deden zeven vrouwen al hun verhaal over seksueel misbruik door Ian Connor. Volgens Amber namen veel vrouwen contact met haar op vanwege de Slut Walk die ze organiseert in Los Angeles. Wereldwijd worden protesten met die naam gehouden naar aanleiding van een verkrachtingszaak in Canada waarbij een politie-agent stelde dat vrouwen er ook niet "sletterig" bij moesten lopen.

"Omdat ik de SlutWalk organiseer, nemen die vrouwen contact met mij op", aldus Amber, die een ex-vriendin is van Kanye, tegen Daily Beast. "Ze willen daar hun verhaal komen vertellen. Ik neem aan dat er nog meer gevallen bijkomen. Iedereen is onschuldig tot het tegendeel is bewezen, maar als er 21 vrouwen van over de hele wereld met hetzelfde verhaal komen, dan kom je op een punt dat je zegt: genoeg."

Ian Connor stuurde een woedende tweet toen het interview online kwam. Hij schold Amber uit en beschuldigde haar van aandachttrekkerij.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren