logo songteksten.net

Ouders steunen Victoria Beckham met kusfoto's

LONDEN - Victoria Beckham kreeg flink wat kritiek op de Instagram-foto waarop te zien is hoe ze dochter Harper op de mond kust, maar er zijn nu ook ouders op de bres gesprongen voor de ontwerpster. Vaders en moeders deelden online foto's waarop zij kussend te zien zijn met hun kinderen.

Beckham plaatste de foto met haar kind zondag ter ere van de vijfde verjaardag van het meisje. Maar de reacties waren niet allemaal positief. Harper zou ziek van de kus kunnen worden, aldus een van de volgers van de Britse. Een ander schreef dat het net lijkt alsof ze vrijen en weer iemand anders noemde het 'raar' als ouders hun kinderen op de mond zoenen.

Gelukkig is er ook veel bijval gekomen voor de vrouw van David Beckham, schrijft Daily Mail dinsdag. "Niets mis met je kind laten zien dat je van hem of haar houdt", aldus een moeder. Een ander schrijft dat ze haar dochter dagelijks op de mond kust. "Het is triest dat we in een wereld leven waarin van de foto van een moeder die haar dochter kust iets heel anders wordt gemaakt dan wat het is: pure liefde."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren