logo songteksten.net

Calvin Harris haalt uit naar Taylor Swift

LOS ANGELES - Calvin Harris heeft flink uitgehaald naar zijn ex Taylor Swift. De Schotse producer bevestigt het verhaal dat Taylor medeverantwoordelijk is voor zijn wereldhit This Is What You Came For, maar zet vraagtekens bij het uitlekken van het verhaal.

“Ze zingt zelfs nog een stukje”, schreef Calvin op Twitter over Taylors bijdrage aan This Is What You Came For. Woensdag beweerden meerdere ingewijden dat Taylor het creatieve brein was achter de dance-hit; ze zou het geschreven en deels gecomponeerd hebben. De zangeres en de producer wilden het nummer niet als koppel uitbrengen, waarna Taylor koos voor het pseudoniem Nils Sjoberg.

“Ik heb de muziek geschreven, het nummer geproduceerd, het arrangement verzorgd en de vocalen gemixt. Aanvankelijk wilde ze het geheimhouden, vandaar een pseudoniem”, legde Calvin woensdagavond uit.

Kwaad daglicht

Hij maakt geen punt van het verhaal, maar vindt het opmerkelijk dat het nu aan het licht komt. “Pijnlijk dat zij en haar team zo ver gaan om mij in een kwaad daglicht te kunnen stellen. Als je gelukkig bent in je nieuwe relatie moet je je daarop focussen in plaats van te proberen je ex omlaag te halen.”

Volgens Calvin heeft Taylor iemand nodig om zwart te maken, ‘zoals Katy Perry’. Taylor en Katy liggen al langer met elkaar in de clinch, Swifts nummer Bad Blood zou over de ruzie gaan. “Ik ga niet die persoon zijn”, twitterde Calvin. “Ik sta het simpelweg niet toe.”

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren