logo songteksten.net

Taylor Swift plakt naam op hit Calvin Harris

LOS ANGELES - Taylor Swift gaat niet langer schuil achter Nils Sjoberg. De zangeres heeft haar naam laten verbinden aan This Is What You Came For, de wereldhit van haar ex Calvin Harris.

TMZ wist de hand te leggen op gegevens van de Amerikaanse muziekrechtenorganisatie BMI. Daaruit blijkt dat Taylor haar pseudoniem heeft laten varen.

Calvin en Taylor, die tot een paar weken geleden een setje vormden, werkten samen aan This Is What You Came For. Dat wilden de dj en zangeres echter geheimhouden en dus verzon Taylor een pseudoniem. Vorige week doken ineens geruchten op dat Taylor Calvins wereldhit had geschreven.

Zwart maken

Die geruchten werden woensdag bevestigd door Calvin, die via Twitter door liet schemeren dat Taylor en haar team achter de verhalen zaten. “Pijnlijk dat ze zo ver gaan om mij in een kwaad daglicht te kunnen stellen.”

Calvin gaf zijn ex de tip zich te richten op haar nieuwe liefde, acteur Tom Hiddleston. Een paar dagen nadat Taylors relatie met Calvin strandde, werd ze in de armen van Tom gespot. “Als je gelukkig bent in je nieuwe relatie moet je je daarop focussen in plaats van proberen je ex omlaag te halen.”

Volgens Calvin heeft Taylor, wier ruzie met Kanye West weer volop is opgelaaid, altijd iemand nodig om zwart te maken. “Ik zal die persoon niet zijn”, zwoer de dj en producer. “Ik sta het simpelweg niet toe.”

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren