logo songteksten.net

Hayden Panettiere in gevecht om honden

LOS ANGELES - Hayden Panettiere is verwikkeld in een 'hondengevecht. De Heroes-actrice claimt dat de vrouw die ze een godsvermogen betaalde om op haar honden te passen de honden heeft weggegeven, zo weet TMZ.

Hayden haalde twee honden uit het asiel. Ze maakte met Tia Brooks een afspraak dat deze voor 30 dollar per dag voor de beesten zou zorgen, totdat er een nieuw huis voor de viervoeters was gevonden. De strijd begon toen Tia een rechtszaak tegen Hayden aanspande omdat ze 8500 dollar wilde voor achterstallige service. Maar Tia zou naar het blijkt de honden al lang hebben weggegeven, terwijl ze nog steeds geld ervoor vraagt.

Volgens Haydens advocaat heeft Tia vorige maand via Craigslist al een huis gevonden voor de honden, maar blijft ze Hayden bestoken met rekeningen. In de zes jaar dat ze voor de honden zorgde heeft Tia rekeningen ingediend voor een totaal van bijna 120 duizend dollar. Dit geld zou volgens de vrouw nodig zijn geweest voor de dierenarts, hondenbotten, tekencontrole, vlooienspray en hondenbedden.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren