logo songteksten.net

'Ruzie Swift en Kimye publiciteitsstunt'

SIDNEY - De rel tussen Taylor Swift en Kanye West is niet meer dan een publiciteitstunt. Daarvan is zangeres Fergie Duhamel overtuigd. “Zal je zien dat ze bij de MTV Awards of een ander groot evenement gewoon weer dikke vrienden zijn”, zei de ex-zangeres van Black Eyed Peas in een Australische talkshow.

Fergie noemde de rel om het nummer Famous van Kanye dan ook “een masterplan”. Bij de Jackie and Kyle show hield de zangeres zich op de vlakte over de ruzie tussen de sterren, maar ze vertelde wel respect te hebben voor Kim Kardashian. “Het is goed dat ze opkomt voor haar echtgenoot”, zei Fergie. Overigens speelt Kim een klein rolletje in de laatste video van de zangeres.

De ruzie tussen Taylor en Kanye gaat over enkele zinsneden uit het nummer Famous. Kanye houdt bij hoog en bij laag vol dat Taylor toestemming heeft gegeven voor de tekstfragmenten, maar de zangeres zegt dat het niet zo is.

Uit fragmenten van een telefoongesprek, die Kim zondagavond ook via Snapchat deelde, blijkt dat Kanye met Taylor belde voordat hij het nummer Famous uitbracht. Daarin rapt hij over de zangeres. Taylor lijkt toestemming te geven voor het nummer, maar volgens haar is dat niet helemaal waar. Ze ging akkoord met de zin ‘I feel like me and Taylor might still have sex’ maar over het daarop volgende ‘why? I made that bitch famous’ zou niet zijn overlegd.

Taylor wil bewijzen dat ze nooit toestemming heeft gegeven haar een bitch te noemen. Ze wil nu dat Kanye het hele gesprek vrijgeeft.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren