logo songteksten.net

Katt Williams weer gearresteerd

LOS ANGELES - Katt Williams is weer eens in de boeien geslagen. De Amerikaanse komiek en rapper zou in een hotel in Los Angeles een van zijn medewerksters hebben mishandeld.

“Toen de agenten aankwamen troffen ze het slachtoffer aan, die zei dat ze was mishandeld door haar werkgever”, zei een politiewoordvoerder tegen People. In welke hoedanigheid de dame voor Katt werkt, is niet bekendgemaakt.

Volgens de politie heeft Katt de vrouw geslagen, wat ‘zichtbare verwondingen’ achterliet. Uit rechtbankdocumenten blijkt dat de 44-jarige komiek vastzit, in ruil voor een borgsom van 20.000 dollar (ruim 18.000 euro) mag hij gaan.

Drugs

Katt komt de laatste maanden geregeld in aanraking met justitie. Begin deze maand nog werd hij gezocht in de staat Georgia nadat hij niet was komen opdagen in de rechtbank. In Georgia wordt Katt verdacht van openlijke geweldpleging.

In februari raakte de komiek slaags met de verkoper in een winkel voor zwembadbenodigdheden, in maart sloeg hij een zeventienjarige. Diezelfde maand vonden agenten drugs en vuurwapens bij een huiszoeking.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren