logo songteksten.net

Kristen Bell deelt trouwfoto’s voor het eerst

LOS ANGELES - Kristen Bell trouwde al in 2013 met Dax Shepperd, maar deelde nooit foto’s van de huwelijksvoltrekking. Tot zondag. Tijdens een interview met CBS liet de 36-jarige actrice voor het eerst een paar foto’s van haar bruiloft zien.

“We zijn getrouwd in een klein zaaltje van het gerechtsgebouw van Beverly Hills”, vertelde Kirsten over haar bruiloft. “Het is nog steeds een van de mooiste dagen van mijn leven.” Kristen en Dax trouwden in het zwart; zij droeg een zwarte outfit met grote zilveren ketting, hij beloofde eeuwige trouw in een smoking.

Kristen en Dax hebben inmiddels twee dochters, Lincoln van drie jaar en Delta van anderhalf. “Hij is een geweldige vader”, zei Kristen met tranen in haar ogen. “Hij kent de waarde van dingen. Hij is jarenlang verslaafd geweest en heeft dat overwonnen. Dax is nu bijna twaalf jaar nuchter. Hij weet hoe vaak hij de fout in is gegaan en hoe vaak hij bijna alles is kwijtgeraakt.”

De actrice vertelt ook dat ze niet de allergrootste Hollywoodster hoeft te zijn. Ze blijft liever dicht bij huis werken, zodat ze haar kinderen niet voor langere tijd hoeft te missen. “Ik vraag me altijd af: als ik op mijn sterfbed lig, wat blijft me dan het meeste bij? Dat is niet een film of tv-serie, maar mijn gezin.”

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren