logo songteksten.net

Gijs Staverman: radio liefde van mijn leven

HILVERSUM - Gijs Staverman is naar eigen zeggen getrouwd met zijn werk. Daardoor heeft hij nooit een gezin kunnen en willen stichten. De NPO Radio 2-man, die dit jaar 25 jaar in het vak zit, is daar niet rouwig om.

"Al ben ik een familiemens, ik heb nooit de ambitie gehad een gezin te leiden. Nee, ik zal op mijn sterfbed zeker geen spijt hebben van mijn keuze voor radio. Dat is de liefde van mijn leven", zegt de 50-jarige Staverman in De Telegraaf. De dj heeft al een tijd geen relatie maar vindt dat niet erg. "Het zou leuk zijn weer hoteldebotel verliefd te worden, maar nu ik rustiger en ouder ben vind ik het ook wel heel prettig zo. De gedachte: ik moét een relatie hebben, anders is het zielig, dat heb ik helemaal niet meer."

Staverman, die in 1991 begon bij Veronica en via Q Music bij de NPO terechtkwam, stond er zelf niet bij stil dat zijn jubileum aanstaande is. Tijdens het bladeren door de mappen met krantenknipsels over zijn radiocarrière die zijn vader al die jaren heeft bijgehouden, zag Gijs iets over zijn start bij Veronica in 1991. "Toen bedacht ik: oh ja, dat is nu 25 jaar geleden."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren