logo songteksten.net

Liam verraste Simon Cowell met platendeal

LOS ANGELES - Simon Cowell had niet verwacht dat Liam Payne bij een ander platenlabel dan dat van hem zou tekenen. De talentscout en ontdekker van One Direction bekende voor de camera van Entertainment Tonight dat hij niet op de hoogte was van Liams plannen.

“Het verraste me toen ik las dat Liam had getekend bij een ander label”, zei Simon. “Ik had het niet verwacht. Maar ja, dat soort dingen gebeuren.” Liam maakte vorige week bekend dat hij een krabbel heeft gezet onder een platencontract met Capitol Records, een van de concurrenten van Simons label SyCo.

Simon bracht de jongens van One Direction samen en tekende hen op zijn label. Harry Styles, Niall Horan en Louis Tomlinson, die ook soloplannen hebben nu One Direction met pauze is, bleven Simon trouw. Zayn Malik, die de boyband eerder al verliet, tekende een solocontract bij RCA.

“Het fijne aan deze jongens - nou ja, niet allemaal, maar de meesten - is dat ze zo trouw zijn”, merkte Simon onlangs op tijdens opnamen van America’s Got Talent. “Niall, Harry, Louis, ze zijn geweldig.”

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren