logo songteksten.net

Ellen Pompeo klaar met geruchten over gewicht

NEW YORK - Ellen Pompeo heeft haar buik vol van alle verhalen over haar gewicht. “Ik ben van nature dun”, zegt de Grey’s Anatomy-actrice in een interview met People. Ellen wordt geregeld geconfronteerd met geruchten over een eetstoornis.

Ellen vertelt dat ze veel kritiek voor haar kiezen kreeg omdat ze dun is. “Daar werd ik onzeker van.” De actrice, die al twaalf seizoenen in de huid kruipt van dokter Meredith Grey, trok zich naar eigen zeggen te veel aan van al het commentaar. “En dat was nog voor social media groot werden. Het is helemaal gek als je je voorstelt wat vrouwen tegenwoordig meemaken.”

Nog erger vindt de 46-jarige actrice de geruchten voor haar fans. “Ik heb het altijd onverantwoord gevonden van de media om mij af te schilderen als iemand met een eetstoornis. Stel dat meisjes naar mij opkijken en denken dat je een eetstoornis moet hebben om op mij te lijken, een vreselijk idee.”

Ook met de geruchten dat ze botox gebruikt, rekent Ellen af in het interview met People. “Het gaat mij om het innerlijk, niet om het uiterlijk.” Dat lag een paar jaar geleden wel anders, geeft de actrice toe. “Als twintiger of dertiger maak je je heel druk om je uiterlijk omdat je nog niet beter weet. Ik weet nu dat ouder worden een privilege is dat niet iedereen krijgt.”

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren