logo songteksten.net

Kristen Stewart stapelverliefd op assistente

LONDEN - Kristen Stewart heeft in een interview bevestigd dat ze weer terug is bij assistente Alicia Cargile. Geruchten dat de dames weer samen zijn, doen al een aantal weken de ronde.

“Ik ben nu gewoon onwijs verliefd op mijn vriendin”, vertelde Kristen aan de Britse editie van Elle. “We zijn een paar keer uit elkaar gegaan en zijn nu weer samen. Ik kan nu weer mijn gevoelens tonen.”

Kristen, die jarenlang een relatie had met haar Twilight-tegenspeler Robert Pattinson, zegt zich vrijer te voelen in een relatie met een vrouw. “Toen ik met een man samen was, wilde ik alles wat ik deed privé houden omdat alles werd gebagatelliseerd. We werden personages in een belachelijke strip. Dat gaf mij het gevoel: dit is van mij, je maakt iets van mijn relatie dat het niet is.”

Dat veranderde volgens Kristen toen ze met een vrouw op stap ging. “Ik had toen het gevoel dat ik zou impliceren dat ik me schaam als ik alles privé zou houden.” Daarom is Kristen nu opener en loopt ze bijvoorbeeld hand in hand met haar vriendin over straat. “Ik ben nu veel gelukkiger.”

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren