logo songteksten.net

Winonah de Jong liet traantje na modeshow

MILAAN - Winonah de Jong timmert al twee jaar aan de weg met haar eigen modelabel. De echtgenote van voetballer Nigel de Jong mocht haar eerste collectie meteen laten zien tijdens Fashion Week in Milaan. “Toen was er wel echt een traantje”, zei Winonah woensdag in RTL Boulevard.

“Dit was mijn meisjesdroom”, vertelt ze over het ontwerpen van kleding. “Ik heb eerst voor het moederschap gekozen, ik wilde bij mijn kindjes en man zijn. Maar op een gegeven moment is het gevoel heel sterk geworden en heb ik tegen mijn man gezegd: het is nu of nooit.”

Winonah wil met haar kleding de wereld veroveren. Een show tijdens de modeweek in Milaan is een goede eerste stap. “Toegelaten worden in Milaan Fashion Week is een heel proces. Het was voor mij een heel mooi begin, zeker iets waar ik trots op ben. Je showt tussen de grootste der aarde.”

Lange dagen

Sinds een paar maanden woont Winonah met haar gezin in Los Angeles, waar Nigel voetbalt bij LA Galaxy. Voor de ontwerpster was het even wennen na de verhuizing. “Ik voel me een Nederlandse die woont in LA en werkt in Milaan.”

Winonah maakt in de Verenigde Staten lange dagen. “Mijn teams zitten in Nederland en Milaan, dus het is nu heel vroeg opstaan en laat naar bed om toch nog de kantooruren mee te kunnen pakken.”

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren