logo songteksten.net

Keaton sceptisch over remake Beetlejuice

LOS ANGELES - Michael Keaton ziet weinig toekomst in een remake of sequel van zijn hitfilm Beetlejuice uit 1988. "Die kans is mogelijk verkeken," verklaart de acteur.

Zelf zou de Birdman-ster in ieder geval alleen onder hele bijzondere omstandigheden weer in de rol kruipen van het flamboyante spook, zo vertelt hij aan Variety. "De enige manier om het te doen, zou zijn om het goed te doen. Zoveel van de film was improvisatie en zoveel was prachtig met de hand gemaakt door de artiest die Tim Burton is. Als je daar niet in de buurt van kan komen, dan moet je ervan wegblijven."

De acteur doelt daarmee op andere projecten, waarbij hij de nieuwe versies niet geslaagd vond. Zonder namen te noemen, laat hij weten: "Sommige films zijn als Indiaanse begraafplaatsen. Daar wals je niet overheen. Er gebeuren nare dingen als je dat doet. Aan sommige dingen moet je niet komen, die zijn heilig."

Dit voorjaar voerde Beetlejuice-collega Winona Ryder nog de geruchten over een vervolg op de film. In een televisie-interview zei ze dat ze had gehoord dat er een script bestond voor een tweede film, en dat ze "onder de juiste omstandigheden" haar rol opnieuw zou oppakken.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren