logo songteksten.net

Freek Vonk krijgt eigen zaterdagavondshow

HILVERSUM - Freek Vonk krijgt zijn eigen tv-show, De Super Freek Show. Eerder nam 's lands bekendste bioloog al een pilot voor de dierenquiz op, en donderdag maakte BNN-VARA bekend dat de show van Freek op de zaterdagavond wordt uitgezonden op NPO1.

In de familiequiz wordt onder leiding van Freek en de Vlaamse presentatrice Evi Hanssen de wildedierenkennis getest van een dierenminnende familie of vriendengroep die het opneemt tegen een team van bekende Nederlanders.

“Omdat ik tijdens opnames meestal door de hete, vochtige jungle struin kan ik geen publiek meenemen. Maar nu toveren we de studio om tot één grote wildernis. En ik vind het te gek dat ik het publiek en de kandidaten mee kan nemen op avontuur in de wondere wereld van de natuur! Ik ben zo blij, dit wordt helemaal geweldig!", aldus Freek.

De eerste aflevering van De Super Freek Show is op 27 augustus om 20.30 uur op NPO1. De show wordt gemaakt bij Second Nature TV, een productietak van Endemol en Freek Vonk. Endemol liet eerder weten nog naar kandidaten te zoeken.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren