logo songteksten.net

Volkszanger Frank van Etten aangereden

HELMOND - Frank van Etten is woensdag aangereden door een bus. De Brabantse volkszanger heeft de nacht ter observatie in het ziekenhuis doorgebracht, maar is inmiddels weer thuis.

Aan het AD vertelt manager Willie Oosterhuis dat de gezondheidstoestand van de zanger aanvankelijk meeviel. "Frank werd na de crash per ambulance naar het ziekenhuis gebracht en mocht eigenlijk weer snel naar huis. Eenmaal thuis kreeg hij veel pijn aan zijn schouder en rug", aldus Oosterhuis. Na de dokter geraadpleegd te hebben werd Van Etten wederom per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De oud-deelnemer van de Hazes-talentenjacht Bloed, zweet en tranen is in ieder geval blij dat hij het nog na kan vertellen. "Ik had wel dood kunnen zijn. Gelukkig reed ik in een stevige auto, anders was ik volgens de ambulancebroeders misschien wel op slag dood geweest'', laat Van Etten aan de krant weten.

Bus

De zanger reed op weg naar de sauna op een voor hem onbekend kruispunt, waar hij werd aangereden door een bus. "Ik werd daar zo hard aangereden door een bus dat mijn auto een paar cirkels maakte op het wegdek. Mijn nek klapte dubbel en in een fractie van een seconde trok mijn leven aan me voorbij. Dit was het dan, dacht ik. Een vrouw en kinderen die het voortaan zonder mij moeten stellen.''

De levensliederenvertolker heeft geen idee hoe lang het gaat duren voordat hij weer de oude is en heeft al zijn optredens voor de komende tijd afgezegd.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren