logo songteksten.net

Justin Bieber zag af van aanbod Republikeinen

CLEVELAND - Justin Bieber heeft een miljoenen-aanbod afgeslagen om op te treden op een bijeenkomst van de Republikeinse partij. De manager van de zanger en basketbalspeler LeBron James hebben Justin overgehaald nee te zeggen op het lucratieve aanbod, meldt TMZ op basis van bronnen rond CAA, het artiestenbureau dat Bieber vertegenwoordigt.

Bieber was gevraagd voor een optreden in Cleveland tijdens de Republikeinse conventie, waar Donald Trump zijn nominatie als presidentskandidaat accepteerde. Maar daar had zijn manager Scooter Braun, die een fervent aanhanger is van Hillary Clinton, grote problemen mee. Hij zou zelfs, volgens de bronnen, overwegen op te stappen als manager van Justin als deze de klus aan zou nemen.

Ook CAA en zelfs zijn band, die geheel uit Afro-Amerikaanse muzikanten bestaat, voelden niets voor een optreden van Bieber voor de Republikeinen. De druk op de Canadese zanger werd hierdoor zo groot dat hij besloot om het lucratieve aanbod af te slaan.

Door nee te zeggen mist Justin overigens het hoogste honorarium voor een eenmalig optreden ooit. 'The Biebs' zou maar liefst 5 miljoen dollar (4,5 miljoen euro) opstrijken, dit bedrag zou uit de pot met donaties van de Republikeinen moeten komen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren