logo songteksten.net

Relatiebreuk Lady Gaga door carrièreswitch

LOS ANGELES - De relatie tussen Lady Gaga en Taylor Kinney liep stuk vanwege de carrièreswitch van de zangeres. Dat hebben bronnen dichtbij het stel gezegd tegen Heat Magazine. Vorige week werd duidelijk dat Gaga en Taylor uit elkaar zijn.

Tot voor kort leek alles erop dat het stel deze zomer zou gaan trouwen. Maar volgens de bronnen van Heath Magazine blies Gaga het huwelijk af nadat regisseur Bradley Cooper haar had benaderd voor een filmrol.

Taylor wilde zijn liefje adviezen geven over acteren en hoe de filmindustrie in elkaar zit, maar daar had de zangeres geen boodschap aan. “Ze negeerde zijn goedbedoelde adviezen en dat zette kwaad bloed bij Taylor.” Gaga vond klaarblijkelijk dat ze genoeg van acteren weet. Ze won immers een Golden Globe voor haar rol in de tv-serie American Horror Story: Hotel.

Taylor, bekend van Chicago Fire, zou het liefste een gezin stichten met Gaga. Hij heeft een paar jaar geleden al een aardig optrekje gekocht, ver van Hollywood. Maar daar wil Gaga eigenlijk niks van weten. “Ze is een stadsmens en zou nog niet klaar zijn om haar hippe leventje eraan te geven.”

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren