logo songteksten.net

Cheryl moest man thuis laten van Simon Cowell

LONDEN - Simon Cowell zegt niets te maken te hebben gehad met de scheiding van jurylid Cheryl van The X-Factor. Wel gaf hij haar het advies haar toenmalige man niet meer mee te nemen naar de opnamen van de talentenjacht.

Dat zegt Cowell tegen Daily Mirror. Hij reageert daarmee op uitspraken van Jean Bernard Versini. Die vertelde onlangs dat The X-Factor zijn huwelijk met Cheryl kapot heeft gemaakt. Cowell, bedenker en jurylid van het programma, weerspreekt dat.

"Ik heb haar alleen maar geadviseerd Jean Bernard niet meer mee te nemen naar de opnamen”, zegt de 56-jarige tv-tycoon. “Zijn gedrag was af en toe aanstootgevend.” Jean Bernard kon het niet hebben dat de acts van Cheryl slechte kritieken kregen. “Dan werd hij wild en stond te schreeuwen op de studiovloer”, herinnert Cowell zich. “Ik heb toen gezegd dat Cheryl hem beter thuis kon laten. Daar mag hij vloeken en tieren wat hij wil.”

Te ver

De druppel voor Cowell was het moment waarop Jean Bernard een gebaar maakte alsof hij de keel van de voorzitter wilde doorsnijden. “Dan ga je te ver”, zegt Cowell, die nog wel vertelt verder geen problemen te hebben met Jean Bernard.

Cheryl heeft na haar scheiding troost gevonden bij Liam Payne van One Direction. Volgens Cowell is ze helemaal opgebloeid.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren