logo songteksten.net

Edwin Evers mag in Rio later opstaan

RIO DE JANEIRO - Edwin Evers mag twee weken lang uitslapen. De dj, die voor zijn 538-ochtendshow elke werkdag al vroeg uit de veren is, zendt tot en met vrijdag 19 augustus uit vanuit Rio de Janeiro. Vanwege het tijdsverschil begint Evers om 11.00 uur met zijn dagelijkse programma, dan is het in Nederland 16.00 uur.

"Fijn hè", zegt de dj, die vrijdag met slaappillen tegen de jetlag aankwam in de stad waar de Olympische Spelen plaatsvinden, in het AD. "Er is niets vervelender dan om 4 uur klaarwakker te zijn terwijl je nog mag slapen."

Het zijn al de negende Spelen voor Evers, die er vanaf Sydney in 2000 elke keer bij is. "We weten nu veel beter wat we willen en we hebben veel contacten opgedaan. Het is makkelijker dan toen om gasten te krijgen". Evers bezoekt voor zijn show zelf veel wedstrijden met Nederlandse olympiërs, zoals atletiek met Dafne Schippers. "Ik verheug me ook op het beachvolleybal, zo mooi op die plek. Of het BMX'en, dat ziet er op televisie al zo spectaculair uit".

Evers staat op is van maandag tot en met donderdag te horen tussen 16.00 en 19.00 uur en op vrijdag tussen 18.00 en 21.00 uur.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren