logo songteksten.net

Paris Jackson blij met record Kanye West

LOS ANGELES - Als er iemand een muziekrecord van Michael Jackson mag overnemen dan is Kanye West dat wel. De in 2009 overleden zanger was een liefhebber van de rapper, stelt zijn dochter Paris op Instagram. Ze reageert daarmee op fans die negatief reageerden op het nieuws dat Kanye Michael passeerde op de lijst van artiesten met de meeste hits in Amerika.

"De eerste keer dat ik Kanye's Heartbreak-album hoorde, heb ik te danken aan mijn vader. Hij draaide het de hele tijd voor me. Hij was fan van hem", schrijft Paris. "Hij zag muziek nooit als een competitie of een spel, had ook nooit de behoefte om andere artiesten belachelijk te maken. Het ging bij hem altijd om de liefde voor muziek."

Volgens Paris zouden mensen blij moeten zijn voor artiesten die records breken. "Ze hebben er hard voor gewerkt en ze verdienen het. Dus wees niet boos of jaloers. Muziek is muziek en als het goed is verdient het erkenning."

Kanye scoorde eerder deze maand zijn veertigste notering in de Amerikaanse Top 40, Jackson stond er tot nu toe 39 keer in.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren