logo songteksten.net

‘Orlando Bloom wil kinderen met Katy Perry’

LOS ANGELES - Orlando Bloom heeft grootse toekomstplannen. Volgens een ingewijde denkt de acteur aan een huwelijk en kinderen met zijn vriendin Katy Perry. “Ze zijn nog niet verloofd, maar een aanzoek lijkt er wel aan te komen”, zei de bron tegen People.

Volgens de ingewijde is Orlando vol van Katy en vindt hij haar helemaal geweldig. “Hij zou graag met haar settelen en meer kinderen krijgen”, zegt de bron. De 39-jarige Orlando heeft een zoon, Flynn van vijf jaar, met zijn ex-vrouw Miranda Kerr. “Sinds Miranda heeft hij niet meer zo’n serieuze relatie gehad als nu.”

Of ook Katy te porren is voor een huwelijk, betwijfelt een andere ingewijde. “Katy’s scheiding van Russell Brand heeft emotionele wonden achtergelaten”, weet de bekende van de zangeres. De 32-jarige Katy scheidde in 2011 van de tien jaar oudere Russell. “Ze gaat niet zomaar een serieuze verbinding als het huwelijk aan. Tenzij ze denkt dat hij echt de ware is.”

Volgens de bron betekent dat niet dat Katy haar relatie met Orlando niet serieus neemt. “Ze kunnen het heel goed vinden samen. Katy geeft hem de ruimte en ze zijn allebei behoorlijk zelfstandig. Ze nemen elkaar en hun relatie serieus.”

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren