logo songteksten.net

Frank Ocean streamt nieuw album op website

LOS ANGELES - Na weken van speculatie over de releasedatum van een nieuwe plaat, laat Frank Ocean dan eindelijk zijn nieuwe muziek horen. De zanger plaatste een livestream op zijn website.

De site toont al een paar weken een met data volgestempelde kaart. 18 augustus staat daar overigens niet tussen. Toch waren op die datum (plaatselijke tijd) ineens beelden te zien van Frank die aan een trap aan het knutselen is, met op de achtergrond de muziek. Amerikaanse media gaan er vanuit dat het de nummers zijn van de langverwachte tweede cd van de muzikant, Boys Don't Cry.

Het is nog niet duidelijk of de livestream betekent dat het nieuwe album op korte termijn uitgebracht wordt. Wel is al bekend dat wanneer de nieuwe muziek uitkomt, de plaat de eerste twee weken exclusief bij Apple Music te koop is.

Op het album wordt al jaren met spanning gewacht. De opvolger van het succesvolle Channel Orange uit 2012 zou twee jaar geleden al verschijnen, maar het bleef stil rond de artiest. Dit voorjaar suggereerde Frank dat hij in juli met nieuw materiaal zou komen, maar weer bleef een albumrelease uit.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren