logo songteksten.net

André Hazes jr. zet wekker voor kijkcijfers

AMSTERDAM - In huize Hazes gaat de wekker dinsdag al vroeg. André Hazes jr. maakt maandagavond zijn presentatiedebuut in Rad van fortuin en is onwijs benieuwd naar de reacties. “Ik zet zeker de wekker voor de kijkcijfers”, zegt de kersverse presentator.

André heeft last van ‘een beetje gezonde spanning’. “In Nederland is het normaal dat er azijnzeikers zijn. Ook als je het goed doet, kan het volgens hen beter”, weet de zanger maar al te goed. “Ik doe het voor mijn fans en hoop de SBS6-kijkers te verrassen. Het zou leuk zijn als mensen het nieuwe Rad van fortuin weten te vinden. Dus de wekker gaat zeker aan voor de kijkcijfers. Dat doet iedereen trouwens. Wie zegt van niet, die liegt.”

De opnameperiode van Rad van fortuin, dat vanaf maandag elke werkdag om 20.00 uur op de buis is, was pittig voor André. "We draaiden zeven afleveringen per dag en dat zijn afleveringen van zo’n drie kwartier. Dus we lunchten en dineerden ook in de studio en ’s avonds had ik nog optredens. Het was een drukke periode ja.”

André hield dat naar eigen zeggen vol vanwege zijn leeftijd. “Als ik een jaar of vijftig was geweest, had ik vast een mental breakdown gehad”, grapt de 22-jarige.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren