logo songteksten.net

Bridget was al 'lang' bezig met terugkeer

HILVERSUM - Bridget Maasland heeft direct nadat ze doorhad dat er geen toekomst meer voor haar was bij SBS contact gezocht met concurrent RTL. De presentatrice was naar eigen zeggen 'al heel lang' bezig met haar terugkeer.

Het nieuws dat ze geen vervolg mocht maken op haar programma Bridget in Hollywood kwam 'heel onverwachts en is niet overlegd', zegt Bridget woensdag in de ochtendshow van Lex Gaarthuis op 100% NL. "Dat vond ik wel raar. Ze hadden geen toekomst voor me omdat ze nu wéér een andere koers gingen varen. Toen heb ik de keus gemaakt om met RTL in gesprek te gaan en m’n contract bij SBS en Net5 te laten aflopen", aldus de presentatrice, die tussen 2007 en 2012 ook al actief was voor RTL. "Ze hadden niks voor me. Dus ik was hier al heel lang mee bezig."

Bridget heeft nu meer zekerheid over haar toekomst. Behalve RTL Boulevard gaat ze ook nog werken aan een aantal andere shows. "Hier weet ik tenminste wat ik ga doen het hele jaar. Ik ga zeker meer programma’s doen bij RTL, dus zeker niet alleen Boulevard. Nee zeker niet."

Bij SBS was Bridget een van de vaste gezichten van Shownieuws. Dit jaar was ze vooral te zien op Net5. Naast Bridget in Hollywood deed ze ook verslag van de Oscar-uitreiking.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren