logo songteksten.net

Mattie en Wietze helpen 2000 zieke kinderen

AMSTERDAM - Mattie en Wietze hebben genoeg geld ingezameld om de komende twee jaar 2000 zieke kinderen in het Utrechtse Wilhelmina Kinderziekenhuis gebruik te laten maken van virtual reality. Dat hebben de Qmusic-dj's, die een week lang een eigen restaurant voor het goede doel runden, woensdag bekendgemaakt.

De dj's wilden zoveel mogelijk geld binnenhalen voor de aankoop van virtual reality-brillen, software en een 360-camera om kinderen die lange tijd in het ziekenhuis verblijven de mogelijkheid te geven om weer even 'thuis' te zijn. Verschillende artiesten stonden in de rij om Mattie en Wietze daarmee te helpen. Zo waren er in de afgelopen week onder meer optredens van Douwe Bob en Miss Montreal.

Mattie en Wietze benadrukken dat er slechts een begin is gemaakt met hun restaurantweek. Uiteindelijk moeten alle kinderziekenhuizen voorzien worden van virtual reality, vinden ze. "Dit project willen we blijven steunen. Er kan daarom ook na deze week nog steeds worden gedoneerd", zo laten de dj's weten.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren