logo songteksten.net

Gouden Televizier-Ring verhuist naar HMH

HILVERSUM - De Gouden Televizier-Ring wordt dit jaar niet meer uitgereikt in Koninklijk Theater Carré. Het jaarlijkse gala verhuist naar de Heineken Music Hall. Dat maakten Jan Smit en Art Rooijakkers, die het gala in oktober presenteren, woensdag bekend in RTL Boulevard.

“Het is echt leuk, zo komt er ruimte voor het publiek”, vertelde Jan over de verhuizing. “Mensen kunnen kaarten bestellen via de site van Televizier. Dat er straks publiek is, geeft veel meer sfeer.” Iedereen die stemt op zijn favorieten, maakt kans op kaarten voor het gala. Woensdagavond werden de stembussen geopend in RTL Boulevard.

Het Gouden Televizier-Ring Gala kent dit jaar twee winnaars meer. “Er zijn twee nieuwe categorieën”, vertelde Art. “Voor beste acteur en beste actrice in een tv-drama.”

Art was vorig jaar nog sidekick van Jan, op 13 oktober presenteren ze het gala samen. “Hartstikke leuk, ik heb er zin in”, zei Art. “Vorig jaar moest ik nog uit een vliegtuig springen, dat vond ik toch eng. Nu blijf ik lekker met beiden benen op de grond.”

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren