logo songteksten.net

‘Taylor en Tom ruziën over volle agenda’s’

LOS ANGELES - Taylor Swift en Tom Hiddleston hebben hun eerste ruzie al achter de rug. Het koppel zou kibbelen over hun overvolle agenda’s. Dat zegt een ingewijde althans tegen Us Weekly.

“Ze waren de laatste tijd niet meer zo veel samen”, zegt de bron over de eerste fikse ruzie, die begin augustus plaats zou hebben gevonden. Taylor was tot begin juni samen met Calvin Harris, maar over die breuk was ze al snel heen. Nog geen twee weken later werd ze gespot in de armen van Tom, met wie ze deze zomer de hele wereld over reisde.

Begin juli moest Tom naar Australië voor filmopnamen, Taylor volgde haar liefje op de voet. Maar na het tripje Down Under scheidden de wegen van Tom en Taylor zich. “Er was zo veel gaande dat het moeilijk was hun agenda’s op elkaar af te stemmen”, zegt de ingewijde. “Ze baalden er allebei van dat ze elkaar niet konden zien.”

Hiddleswift

Tom loste dat op door vorige week het vliegtuig te pakken naar Rhode Island. Daar brachten hij en Taylor, die door Amerikaanse media al zijn omgedoopt tot Hiddleswift, twee dagen door. Vervolgens vloog Tom terug naar Australië voor de opnamen van Thor: Ragnarock.

“Tom heeft het drukker dan ooit, dus het blijft moeilijk om tijd vrij te maken voor Taylor”, weet de bron. “Ze hadden wat agendaproblemen, maar verder is alles koek en ei. Ze blijven moeite doen voor elkaar.”

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren