logo songteksten.net

Catherine Keyl liet nek liften

AMSTERDAM - Catherine Keyl is voor het eerst naar een plastisch chirurg gestapt om aan zichzelf te laten sleutelen. De oud-presentatrice baalde van haar ‘kalkoennek’ en koos voor een neklift.

“Ik was natuurlijk schijtsbenauwd”, gaf ze toe in Shownieuws. “Ik kan wel heel stoer doen, maar ik vond het gewoon heel eng. Ik zag al die programma’s over mensen die helemaal verminkt worden of er raar uitzien.”

Catherine ging in Zuid-Afrika, waar haar vriend Peter woont, onder het mes. Voordat ze geopereerd werd, stelde ze de chirurg een paar kritische vragen. “Hij zei: mevrouw, ik doe zo veel van dit soort operaties, maakt u zich nou maar geen zorgen. Toen vroeg ik: hoeveel gaan er mis? Daar wou hij geen antwoord opgeven.”

Toch liet Catherine in haar nek snijden en ze is blij met het resultaat. “Ik vind dat hij het heel mooi gedaan heeft. Niemand heeft iets gezien. Ja, één vriend vroeg aan me of ik was afgevallen. Maar dat vind ik goed, je moet er natuurlijk niet als catwoman uitzien, dat vind ik zo afschuwelijk.”

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren