logo songteksten.net

Lorde leest ongeduldige fan de les

AUCKLAND - Lorde heeft haar fans duidelijk gemaakt dat zeuren om een tweede album geen nut heeft. De Nieuw-Zeelandse liet op Instagram weten dat ze zich als artiest niet laat dwingen haar muziek eerder uit te brengen.

De zangeres bracht in 2013 haar debuutplaat uit, met daarop monsterhit Royals. Fans kijken al jaren uit naar een tweede album. Eén van hen vroeg zich op het sociale medium af of ze de hoop in Lorde maar moesten opgeven. Daar reageerde de muzikante stevig op. "Geef het maar op met me als je dat wil, maar ik ben een artiest en ik schrijf pas een plaat als ik genoeg verhalen te vertellen heb."

De 19-jarige benadrukte dat haar muziek persoonlijk is. "Het is allemaal van mij, elke melodie en elke tekst. Niet van een team die elke achttien maanden de machine weer opstarten voor een nieuwe plaat."

Toch gaf de zangeres haar fans wel enige hoop op nieuw werk. "De plaat is geschreven, we zitten nu in het productieproces", vertelde Lorde. "Ik heb me een jaar lang kapot gewerkt om het geweldig te maken voor jullie."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren