logo songteksten.net

Armin van Buuren en Afrojack op AMF

AMSTERDAM - Armin van Buuren en Afrojack zijn enkele van de namen die zijn toegevoegd aan de line up van AMF in Amsterdam. Dat maakte de organisatie van het dancefestival donderdag bekend.

De internationaal bekende dj's staan samen in de Amsterdam ArenA. Ook Hardwell, Tiësto, David Guetta, Nicky Romero, Sunnery James & Ryan Marciano, Axwell ^ Ingrosso, Alesso en Dimitri Vegas & Like Mike staan op het dance-evenement. AMF is onderdeel van Amsterdam Dance Event (ADE) en duurt dit jaar niet twee maar vijf dagen: van woensdag 19 tot en met zondag 23 oktober. Naast de ArenA zijn ook de Heineken Music Hall en Ziggo Dome festivallocaties.

“Vier jaar geleden zijn we met AMF gestart en inmiddels is het festival uitgegroeid tot het grootste event van ADE. Waar ADE zich richt op de industrie, richt AMF zich uitsluitend op de fans door innovatieve shows met de allergrootste namen uit de internationale dj-wereld te organiseren,” aldus Allan Hardenberg, mede-organisator van AMF.

Tijdens de AMF Official Opening wordt ook de nummer 1-dj van de wereld gekozen, die ook een speciaal optreden zal geven. De kaartverkoop voor het festival is in volle gang.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren