logo songteksten.net

Kanye mag vier minuten los gaan tijdens VMA

LOS ANGELES - Kanye West krijgt zondag tijdens de live-uitzending van de MTV VMA vier minuten lang het podium. De 39-jarige rapper mag in die tijd doen wat hij wil, weet TMZ.

De bazen bij MTV hebben Kanye een vrijbrief gegeven en weten niet wat hij gaat doen met zijn vier minuten. Wat wel duidelijk is, is dat de man van Kim Kardashian bijna garant staat voor spraakmakende televisie. Zo preekte West tijdens de show van vorig jaar elf minuten lang toen hij een award in ontvangst nam. De rapper kondigde toen onder meer aan dat hij zich in 2020 kandidaat stelt voor het Amerikaanse presidentschap.

In 2009 onderbrak Kanye de uitreiking van een award aan Taylor Swift. Hij stapte onaangekondigd het podium op, pakte de microfoon af van Taylor en begon te roepen dat de prijs naar Beyoncé had moeten gaan.

Geruchten doen ook de ronde dat Kanye het zondag goed wil maken met Taylor, die hij in een van zijn laatste nummers een 'bitch' noemt. Maar volgens ingewijden is Swift niet van plan om dit jaar aanwezig te zijn bij de MTV VMA.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren